Nadin (Nedinum)
  • Odžaković
  • Odžaković
  • Odžaković
  • Odžaković
  • Odžaković

Smještaj obitelji Odžaković

Prvotno namijenjena za osobno korištenje, kuća na seoskom gospodarstvu Odžaković, danas je ipak kuća za odmor izgrađena i opremljena s puno ljubavi i zajedničkog truda.

Zakoračite u svijet udobnosti, kvalitete, seoskog mira i svježeg zraka koje Vam pruža gospodarstvo Odžaković smješteno u prekrasnom i slikovitom Ravnokotarskom krajoliku. Noćni zvukovi na selu, buđenje uz cvrkut ptica i glasanje pivca, odmor uz bazen te šetnju krajolikom okrijepit će vam tijelo i dušu.

Opremljena za boravak 15 osoba, kuća se dijeli na tri stambene jedinice. Jedna stambena jedinica nalazi se u prizemlju kuće, dok se preostale dvije stambene jedinice nalaze na katu kuće. Apartmani su opremljeni klimatskim uređajima, LCD tv/SAT tv i bežičnim internetom, te svježe postavljenom posteljinom i ručnicima. U sklopu kuće nalazi se osiguranih osam parkirnih mjesta.

Prizemlje Kat

U prizemlju kuće nalazi se prostrani apartman od 85m2 koji se sastoji od tri spavaće sobe sa twin size bed krevetima, kuhinjom opremljenom sa svim potrebnim kuhinjskim aparatima, blagavaonom, kupatilom i velikim dnevnim boravkom s peći za ugodne večeri uz pucketanje vatre.

Odžaković Odžaković Odžaković Odžaković Odžaković Odžaković Odžaković Odžaković Odžaković Odžaković Odžaković Odžaković

Na katu kuće smještena su dva apartmana veličine 65m2 od kojih jedan apartman sadrži dvije spavaće sobe, a drugi tri spavaće sobe. Oba apartmana opremljena su svim potrebnim kuhinjskim elementima i aparatima, blagavaonom, kupatilom i prostranim dnevnim boravkom te zajedničkim balkonom veličine 50m2.

S balkona kuće se pruža spektakularan panoramski pogled na 360 hektara vinogradskih polja okruženih krškim ravnicama.

Odžaković Odžaković Odžaković Odžaković Odžaković Odžaković Odžaković Odžaković Odžaković

Odžaković Odžaković Odžaković Odžaković Odžaković Odžaković Odžaković Odžaković Odžaković
Rezervirajte vaš smještaj na vrijeme

Vanjski bazen okružen malim maslenikom

Svim gostima na raspolaganju stoji predivan vanjski bazen okružen malim maslenikom koji predstavlja pravu oazu opuštanja na svježem zraku. Uz bazen se nalazi nastrešnica koja omogućuje prirodnu hladovinu i nekoliko razmještenih ležaljki. Dubina bazena je 150cm, a veličina iznosi 25m2.

U masleniku imanja gostima na raspolaganju stoji i manji komin kako bi uživali u sitnim radostima roštilja.

Odžaković Odžaković Odžaković Odžaković Odžaković Odžaković Odžaković Odžaković Odžaković

Napomena:

Kuća za odmor iznajmljuje se samo u cijelosti sa sve tri stambene jedinice.
Nisu dozvoljeni kućni ljubimci.