Nadin (Nedinum)

Paintball Nadin

Kako bi smo razveselili vas i vaše prijatelje nudimo vam na seoskom imanju Odžaković aktivnosti igre paintball. Ova igra puna adrenalina vodi vas u prirodu na teren s prirodnim zaprekama. Oprema se sastoji od poluautomatskih puški, zaštitnih maski, vojnih odijela, rukavica i svih preostalih potrebnih dodataka kako bi se osigurala vaša sigurnost.

Odžaković Odžaković Odžaković

Izleti

KANJOJ RIJEKE ZRMANJE (rafting, sportski ribolov, šetnje...)

Zrmanja je rijeka koju se od milja zove „ljepotica i zvijer“. Kanjoj rijeke Zrmanje udaljen je 40 minuta vožnje automobilom i pruža mogućnosti adrenalinskog sporta poput raftinga i kajaka, šetnje okolnom prirodom te ugodnih druženja uz kapljicu vina i brzih jela.

NACIONALNI PARK PAKLENICA (planinarenje, penjanje, povijesna baština)

Ime Paklenica najvjerojatnije potječe od smole crnog bora, tzv.“pakline“. Nacionalni park Paklenica udaljen je 40 km vožnje automobilom i pruža mogućnost uživanja na svježem velebitsko zraku pri nadmorskoj visini najviših vrhova 1 757 m (Vaganski vrh).

PARK PRIRODE VRANSKO JEZERO (ornitološki rezervat...)

Vransko jezero predstavlja netaknuto prirodno stanište ptica vodarica. Park prirode vransko jezero predstavlja najveće jezero u Hrvatskoj, a udaljen je 20 km vožnje automobilom te omogućuje uživanje u ribolovu, biciklizmu, upoznavanje s povijesti Vranskog jezera koja je usko povezana s povijesti samog Nadina.

NACIONALNI PARK KORNATI

Nacionalni park Kornati sastoji se od 89 otoka i ponos je Jadranskog mora smješten na sutoru zadarskih i šibenskih otoka, a rasprostire se na 320 km2. Kako bi ste upoznali morski kraj, postoje organizirana putovanja brodom.

GRAD ZADAR

Kultura Grada Zadra obiluje povijesnim, kulturnim i prirodnim ljepotama. U samom srcu grada nalaze se: Arheološki muzej, Muzej Antičkog stakla, crkva Sv.Donata, Zlato i Srebro sestara Benediktinki i nadaleko poznate i jedinstvene Morske orgulje i Pozdrav suncu.

Shopping centri

Grad Zadar svega je udaljen 25 minuta vožnje automobilom, a obiluje s nekoliko velikih shopping centara.
Detaljnije na TZ Zadar › Lifestyle › Shopping